Private Lease

Ben jij ook al enthousiast geworden over de leasemogelijkheden? Dan vertellen wij je graag wat je exact kunt verwachten, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Om je extra te overtuigen hebben wij alle voordelen van het leasen van een brommobiel nog eens overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

  • Voor een vast bedrag per maand rij jij al een nieuwe brommobiel
  • Kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden zijn inbegrepen bij dit leasebedrag
  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk verzekering (UNIEK!)
  • Brommobiel Oene blijft jouw contactpersoon
  • Jij hoeft je alleen nog maar bezig te houden met tanken. De rest doen wij!
  • Je kunt ook je huidige brommobiel of auto bij ons inruilen voor een aantrekkelijke prijs.

Hoe werkt dit precies?

Brommobiel Oene maakt het leasen van een brommobiel in de provincie Gelderland  heel simpel. Bijkomend voordeel is dat je in termijnen betaalt en dus niet het hele bedrag in één keer. De termijnen zijn vast en er zijn dus geen onverwachte verrassingen in de toekomst. Jij weet exact wat je iedere maand kwijt bent want echt alle kosten zijn al bij de maandelijkse termijnen inbegrepen (exclusief brandstof).

Verzekering en onderhoud

Veiligheid op de weg staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt daarom altijd even langs rijden bij ons om je brommobiel te laten checken. Onze ervaren monteurs zorgen snel en efficiënt voor het onderhoud van jouw brommobiel, zodat jij altijd veilig de weg op kunt. Uiteraard kun je ook bij ons terecht op momenten dat er schade aan jouw brommobiel is ontstaan. Een all-risk verzekering is onderdeel van ons aantrekkelijke leasepakket en is opgenomen in de maandelijkse termijnen. Ook die zorg nemen wij graag bij je weg. De verzekering van de brommobiel zit al inbegrepen bij de vaste maandprijs, dus daar hoef je je verder geen zorgen over te maken.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over een brommobielen en de uiteenlopende mogelijkheden voor koop of lease, kom dan eens langs. Onder het genot van een kop koffie geven wij je graag antwoord op al jouw vragen. Uiteraard kun je ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 8:30 - 13:00 en zondag zijn wij gesloten.

Een offerte aanvragen of een gratis proefrit?

Via onze contactpagina kun je een offerte aanvragen voor een brommobiel na jouw keuze. Wil je hem liever uitproberen, dan kun je ook een gratis proefrit aanvragen. Ook voor alle overige vragen over een brommobielen, staan wij je graag te woord.

rooddd

Adres

Eperweg 18
8167 LH Oene
Nederland

0578-641367
06-36524889

info@brommobieloene.nl