Wat zeggen onze klanten

Nam consequat auctor mi, at imperdiet lorem porttitor id. Ut ut purus id lectus auctor rutrum. Curabitur sed porta ipsum.

Goedkoop en snel

Rated 5 out of 5
25 oktober 2019

ik ben er fijn geholpen, ze nemen de tijd voor je (vind ik erg prettig) de door mij gekochte auto stond keurig klaar met verse apk en nieuwe accu.wat mij betreft een aanrader!

Rob Gruijs

Geweldige service!

Rated 5 out of 5
25 oktober 2019

zeer tevreden over de service vandaag met de verkoop van de Mazda en de koop van de Nissan Micra. Ook de ombouw van de radio werd zonder problemen opgelost na een kleine kortsluiting! Jullie zijn zeker aan te raden was het ritje vanuit Limburg meer dan waard!!

Pascal Nouwens

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
25 oktober 2019

Stond plotseling stil in de buurt van Epe/Oene met mijn Skoda Octavia omdat de accu niet meer werd bijgeladen. De monteur was er binnen tien minuten om mij naar de garage te slepen. Direct vervangend vervoer om weer thuis te komen. Een uur later werd ik gebeld dat de boel gerepareerd was. (aircomotor vastgelopen waardoor de aandrijfriem naar de dynamo was geknapt). Hartelijk dank voor de snelle service en deskundige hulp mannen! Hans Scholten, Veessen.

Hans Scholten